Διεθνείς Συνεργασίες

________________________________________

Δυναμική παρουσία στην
Ευρώπη και στις 5 ηπείρους

Είμαστε μια εξωστρεφής εταιρεία με προσανατολισμό στις εξαγωγές φαρμάκων προστιθέμενης αξίας και υψηλών προδιαγραφών, καθώς και στη συνεργασία με πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες για τη διάθεση των σκευασμάτων τους στην εγχώρια αγορά.

80 φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως, εμπιστεύονται τη RAFARM για την παραγωγή περισσότερων από 400 προϊόντων υψηλής θεραπευτικής αξίας

Συνεχής ανάπτυξη στην εγχώρια και διεθνή αγορά

Στην Ελλάδα η RAFARM ενισχύει την εμπορική της παρουσία, με επέκταση του χαρτοφυλακίου προϊόντων και ανάπτυξη νέων συνεργασιών με ισχυρές διεθνείς εταιρείες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, την τελευταία πενταετία, ο εμπορικός τομέας έχει υλοποιήσει 30 επιτυχή λανσαρίσματα νέων φαρμακευτικών προϊόντων και έχει προγραμματίσει 14 νέα λανσαρίσματα μέχρι το 2024.

Οι εξαγωγές αποτελούν πλέον >30% του ετήσιου καθαρού κύκλου εργασιών και επιβεβαιώνουν τη στρατηγική για επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας και της παρουσίας στην Ευρώπη, στον Καναδά, στις Η.Π.Α. και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για το εργοστάσιο και το ερευνητικό της κέντρο για ανάπτυξη και παραγωγή στείρων και σύνθετων φαρμακευτικών σκευασμάτων, μάλιστα έχουν εγκριθεί και κυκλοφορούν ήδη στην αγορά των ΗΠΑ 6 φαρμακευτικά προϊόντα.

Το τμήμα επιχειρησιακής ανάπτυξης της RAFARM στελεχώνεται από έμπειρους και αφοσιωμένους επαγγελματίες που εργάζονται με ευελιξία και επιθυμία να προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και οικονομικά ανταποδοτικό αποτέλεσμα στους συνεργάτες ανά τον κόσμο.

      Διεθνείς συνεργασίες για εμπορία και διάθεση στην Ελλάδα

      Διεθνείς συνεργασίες για εξαγωγές