Διεθνείς Συνεργασίες

________________________________________

Δυναμική παρουσία στην
Ευρώπη και στις 5 ηπείρους

Είμαστε μια εξωστρεφής εταιρεία με προσανατολισμό στις εξαγωγές φαρμάκων προστιθέμενης αξίας και υψηλών προδιαγραφών, καθώς και στη συνεργασία με πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες για τη διάθεση των σκευασμάτων τους στην εγχώρια αγορά.

80 φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως, εμπιστεύονται τη RAFARM για την παραγωγή περισσότερων από 100 προϊόντων

Συνεχής ανάπτυξη στην εγχώρια και διεθνή αγορά

Στην Ελλάδα η RAFARM ενισχύει την εμπορική της παρουσία, με επέκταση του χαρτοφυλακίου προϊόντων και ανάπτυξη νέων συνεργασιών με ισχυρές διεθνείς εταιρείες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, την τελευταία πενταετία, ο εμπορικός τομέας έχει υλοποιήσει 30 επιτυχή λανσαρίσματα νέων φαρμακευτικών προϊόντων και έχει προγραμματίσει 14 νέα λανσαρίσματα μέχρι το 2024.

Οι εξαγωγές αποτελούν πλέον >30% του ετήσιου καθαρού κύκλου εργασιών και επιβεβαιώνουν τη στρατηγική για επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας και της παρουσίας στην Ευρώπη, στον Καναδά, στις Η.Π.Α. και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σημαντικό ορόσημο ήταν η είσοδος της εταιρείας στην αγορά των ΗΠΑ το 2017, οπότε και η RAFARM ήταν η 1η ελληνική φαρμακοβιομηχανία που έλαβε πιστοποίηση FDA για την ανάπτυξη και παραγωγή στείρων και σύνθετων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Σήμερα, 6 προϊόντα της RAFARM κυκλοφορούν στην αγορά των ΗΠΑ, και αναμένεται έγκριση κυκλοφορίας για ακόμα 7 φαρμακευτικά προϊόντα.

      Διεθνείς συνεργασίες για εμπορία και διάθεση στην Ελλάδα

      Διεθνείς συνεργασίες για εξαγωγές