Νικόλαος Ρασσιάς
Φαρμακοποιός
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος RAFARM

Μήνυμα Ιδρυτή

______________________________

Η δημιουργία ενός άρτιου, διαχρονικού και απόλυτα αξιόπιστου προϊόντος, είναι ένας καθημερινός αγώνας, αλλά αυτή είναι η δέσμευση της RAFARM

______________________________________________________________________

     

        Μήνυμα Ιδρυτή

           ________________________________________________

     Η δημιουργία ενός άρτιου,  
     διαχρονικού και απόλυτα
     αξιόπιστου προϊόντος, είναι ένας
     καθημερινός αγώνας, αλλά αυτή
     είναι η δέσμευση της RAFARM

_________________________________________________________________

       Νικόλαος Ρασσιάς
Φαρμακοποιός
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος RAFARM

Ο όρος «υγεία» έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία, όχι μόνο γιατί εργαζόμαστε στον χώρο της υγείας, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι αποδοτικές σχέσεις είναι μόνο οι υγιείς σχέσεις: με τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τους πελάτες, την κοινωνία.

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας, υιοθετήσαμε «αρχές υγείας» στην επιχειρηματική μας συμπεριφορά. Επιλέγουμε αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα που έχουν αποδείξει τη θεραπευτική τους αξία, τα αναπτύσσουμε και τα παράγουμε με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας για να βελτιώσουν την υγεία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και προχωράμε δίπλα τους προσφέροντάς τους καθημερινή στήριξη.

Βασιζόμαστε στα στελέχη και τους ανθρώπους μας, στους οποίους δίνουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα σε ένα περιβάλλον ανθρώπινο που επιβραβεύει την καινοτομία και ανταμείβει την πρωτοβουλία. Αντιλαμβανόμαστε έγκαιρα τις τάσεις της αγοράς και οι κινήσεις μας διαθέτουν ευελιξία και προσαρμοστικότητα.
Είμαστε η 1η Ελληνική εταιρεία με έγκριση FDA και εξαγωγές φαρμακευτικών σκευασμάτων στις Η.Π.Α.

Με δυο λόγια επιδιώκουμε να εξασφαλίζουμε ισορροπία στην καθημερινότητά μας, εταιρική και προσωπική, που αντανακλά υγεία.

Προσωπικά με ευχαριστεί περισσότερο και αντλώ δύναμη από ένα χαμόγελο στον διάδρομο προς το γραφείο μου παρά από τις οικονομικές επιδόσεις. Αυτό το περιβάλλον προσελκύει τα πιο ικανά στελέχη της αγοράς που ενστερνίζονται το όραμά μας και γίνονται μέλη της επαγγελματικής μας οικογένειας.

Έτσι, η RAFARM βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες με διεθνή παρουσία, συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες για ανάπτυξη των πωλήσεων στην εγχώρια αγορά και στρατηγικές συνεργασίες στη διεθνή αγορά.

Η RAFARM συνεχίζει τις σημαντικές επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων, και νέων γραμμών παραγωγής καθώς και επέκτασης σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις. Οι επενδύσεις αυτές πολλαπλασιάζουν την παραγωγική δυναμική της εταιρείας, ενισχύουν την απασχόληση και βοηθούν στην επάρκεια και διάθεση σημαντικών φαρμακευτικών σκευασμάτων στην Ελλάδα και τον κόσμο.

«Στόχος μας είναι η RAFARM να αποτελεί μια εταιρεία με σημαίνοντα ρόλο στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά διαθέτοντας υψηλής θεραπευτικής αξίας φάρμακα που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, φροντίζουμε να μείνει αυτό που ήταν πάντα: ένα ευχάριστο μέρος για να εργάζεσαι, να εξελίσσεσαι και να δημιουργείς»
______________________
Νικόλαος Ρασσιάς, Ιδρυτής RAFARM