Βιώσιμη Ανάπτυξη

 1. Συνεργασία της Action Aid Hellas µε την Π.Ε.Φ. για την ενίσχυση της απασχόλησης και την επανένταξη  ανέργων στην αγορά εργασίας, στο  πλαίσιο προγράµµατος  συµβουλευτικής εύρεσης εργασίας.
 2. Διάθεση δωρεάν φαρµάκων στα Κοινωνικά Φαρµακεία της Αρχιεπισκοπής, από τις εταιρείες µέλη της Π.Ε.Φ.

Η συνεισφορά μας στην κοινωνία είναι συνεχής με έμφαση στη βελτίωση της υγείας

Η RAFARM προάγει την υπεύθυνη, μακροπρόθεση και βιώσιµη ανάπτυξη. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (E.Κ.Ε.) της εταιρείας είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε τον τρόπο που επιχειρούµε και επενδύουµε συνεισφέροντας σε µία κοινωνία µε όραµα για ένα καλύτερο μέλλον.

Είμαστε υπεύθυνα δίπλα σε πρωτοβουλίες που στηρίζουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες υποστηρίζοντας ενεργά οργανισμούς, κοινωφελή ιδρύματα και κοινωνικά φαρμακεία.

 • Yποστήριξη του προγράμματος “Health Sector for Society” του GIVMED, με δωρεά περισσότερων από 10.000 φαρμακευτικών σκευασμάτων ετησίως, που αξιοποιούνται από κοινωφελείς φορείς στην Ελλάδα.
 • Δωρεά φαρμακευτικών σκευασμάτων για την κάλυψη αναγκών των Κοινωνικών Φαρμακείων.
 • Υποστήριξη των δράσεων της Actionaid προς τους πληγέντες από τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία για την παροχή καταφυγίου σε 20 πενταμελείς οικογένειες.
 • Υποστήριξη δράσεων του Οργανισµού «Το Χαµόγελο του Παιδιού».
 • Υποστήριξη πρωτοβουλιών του Πανελληνίου Σωµατείου Γονέων Κηδεµόνων και Φίλων Ατόµων µε Αναπηρίες «Ο Ερµής».

 

Η RAFARM υποστηρίζει τις δράσεις της Π.Ε.Φ.

 1. Συνεργασία της Action Aid Hellas µε την Π.Ε.Φ. για την ενίσχυση της απασχόλησης και την επανένταξη  ανέργων στην αγορά εργασίας, στο  πλαίσιο προγράµµατος  συµβουλευτικής εύρεσης εργασίας.
 2. Δωρεά φαρµάκων στα Κοινωνικά Φαρµακεία της Αρχιεπισκοπής, από τις εταιρείες µέλη της Π.Ε.Φ.
 • Δωρεά υπερσύγχρονου ιατρικού εξοπλισµού, αναλώσιµων υλικών και φαρµάκων στη δοµή του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήµου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) από την Π.Ε.Φ.
 • Αποστολή από τις εταιρείες µέλη της Π.Ε.Φ. φαρµάκων πρώτης γραμμής, για την άµεση ανακούφιση των πληγέντων στην Ουκρανία.

Με πυξίδα την προσφορά, με βαλίτσες γεμάτες έμπνευση,

ξεκινήσαμε το ταξίδι της ομάδας εθελοντισμού της RAFARM

Στη RAFARM πιστεύουμε και καλλιεργούμε το πνεύμα του εθελοντισμού. Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, συμμετέχουμε και υποστηρίζουμε εθελοντικές ενέργειες με θετικό αποτύπωμα για την κοινωνία και το περιβάλλον.

Στηρίζουμε το έργο της We4all με τη φύτευση 1.000 δενδρυλλίων, σε περιοχές που το έχουν ανάγκη, με φυτά κατάλληλα για το τοπικό οικοσύστημα.

Στις 14 Ιανουαρίου 2024, φυτέψαμε 200 δενδρύλλια στην Παιανία και συνεχίζουμε δυναμικά!

Τα Χριστούγεννα του 2023 μαγειρέψαμε για καλό σκοπό με την καθοδήγηση του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου. Σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε» προσφέραμε περισσότερα από 200 γεύματα σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη.

Υποστηρίζουμε το Χριστουγεννιάτικο FOOD DRIVE της ΠΕΦ και της ένωσης «Μαζί για το παιδί».

Το 2023, προσφέραμε 36 κούτες με προϊόντα διατροφής και είδη παιδικής προσωπικής υγιεινής, για τα παιδιά της Θεσσαλίας.

Αιμοδοσία η πιο σημαντική εθελοντική ενέργεια!

Η τράπεζα αίματος της RAFARM δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει τις ανάγκες των ανθρώπων μας και των οικογενειών τους. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία της αιμοδοσίας είναι κάθε φορά ενθουσιώδης και συγκινητική. Οι εθελοντές αιμοδότες της RAFARM είναι πρότυπο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για όλους μας. Η συνεισφορά τους μπορεί να κάνει τη διαφορά και να σώσει ζωές.